НАШИЯТ ЕКИП


 

 

 

 

 

 

 

 

Марина Стойчовска-дипломиран психолог и психотерапевт

Квалификация: магистър по Клинична и консултативна психология към СУ “Св.Климент Охридски“; допълнителна специализация в метода психодрама към Институт по психодрама, индивидуална и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг“.

Професионален опит:

  • индивидуална и групова психотерапия
  • водещ на обучения в сферата на психотерапията и психологическото консултиране
  • водещ на тематични семинари за личностно развитие и емоционална интелигентност
  • автор на статии на психологическа тематика

 

Тел за връзка: 0886 735 585

 

НАШАТА МИСИЯ


Името на Амарна ЕООД произхожда от названието на древен египетски град. Построен в края на XV в.пр.н.е., Амарна е красиво място, където прелестната Нефертити е живяла и управлявала редом със своя съпруг – Аменхотеп ІV. Те превръщат Амарна в столица, което е свързано с редица промени за цял Египет. Старите богове са били отречени и в култ се издига нов бог – бога на Слънцето Атон, променят се архитектурата, изкуството и културата.

Както Амарна чрез настъпилите промени става могъща столица, така и ние целим да предложим на клиентите си иновативни методи на работа, за да станат по-успешни и да открият нови хоризонти, както на работното място, така и в личен план. Целим да поставим нов акцент при организирането на обучителни тренинги, тиймбилдинги и консултации – индивидуални и групови. Амарна е символ на благоденствие и просперитет, на новото и по-добро начало и затова ние работим за успеха и развитието на нашите клиенти.

Дейността на Център Амарна се основава на идеята за личността и нейното несъвършенство. Всеки има положителни и отрицателни страни. Не винаги човек може да се справи със своите негативни качества и да развие други по-ефективни. Често това води до вътрешни конфликти, повишаване нивата на стрес, неефективност на работното място, трудности в личния живот, несправяне със социалните роли, хроничен недостиг на време.

Общото възприятие е, че чертите на характера са даденост, не могат да се променят или развиват. В действителност това не е така. Хората познават и използват много малка част от потенциала си. Не разбират кои са нещата, които им пречат.

Промяна може да се осъществи на всяка една възраст и във всяка една област, но не винаги хората са сигурни как да го направят сами. Усъвършенстването е все по-необходимо в днешния динамичен и свръхинформиран свят.

Именно затова дейността на Амарна цели подпомагане личностното израстване и професионалното развитие на нашите клиенти. Резултатите, които ще постигнете, ще спомогнат да се чувствате по-спокойни в личния си живот, да сте по-амбицирани в работния процес, да сте по удовлетворени от себе си.