Група по психодрама

Група за личен опит по психодрама

 

Личен опит

Всяко наше преживяване, всяка изпитана емоция са част от нашия личен опит. Личният опит е важен, защото той ни учи да не повтаряме грешките си, да затвърждаваме добрите си избори, да знаем на какво в себе си можем да разчитаме и на какво не. Затова се твърди, че възрастните хора са мъдри, защото имат богат опит, благодарение на който са научили много за живота, за себе си и за другите.

Групата по психодрама дава възможност за интензивно и бързо натрупване на личен опит поради спецификата на техниките, които се използват. Участниците виждат себе си в различни ситуации, опознават се и имат възможност да променят това в себе си, което им пречи да живеят по пълноценно и щастливо.

 

Група

Групата се състои от поне трима души, които си взаимодействат. Групата по психодрама предлага истинско общуване, в което участниците могат да бъдат себе си, да покажат положителните си страни, но и страховете, тъгата и гнева си, като знаят, че ще бъдат приети и подкрепени и с тях. Групата намира време за всеки един член, дава пространство участниците да застанат един до друг и в радостни, и в тежки моменти.

 

Психодрама

Психодрамата е психотерапевтичен метод, чиито главни техники са влизането в роли и ситуационното разиграване. Той е доказано ефективен и е признат като официален психотерапевтичен метод, помагащ при справяне с човешките проблеми и страдание.

 

Ако искате да научите повече за Групата за личен опит по психодрама или ако искате да се включите в нея, е нужно да се срещнем предварително, за да поговорим за ползите, които бихте имали от участието си. Тази среща не се заплаща, но се провежда след предварително уговорени ден и час.

 

Групата е подходяща за специалисти, които искат да станат психотерапевти. Личният опит е първата стъпка към това. Със сертификатът, който се издава в края на групата, може да се премине към обучение по психодрама I-во ниво.

 

Формат на групата:

Срещи: веднъж в месеца за един уикенд. Датите се избират от членовете на групата

 

Първа среща:22-23.06.2019г.

 

Цена:70 лв.

 

Водещ: Марина Стойчовска-психодрама-терапевт

Координати: 0886 73 55 85

office@amarna-bg.com

www.amarna-bg.com

гр. София, ул. Позитано 144, вх.В, офис 2