• Начало
  • Събития
  • Персонален ретийминг - или как да живея живота, който искам

Персонален ретийминг - или как да живея живота, който искам

Какво е персоналния ретийминг:
Това е ориентирана към решение програма за лично развитие, чрез която участниците работят за структуриране и следване на индивидуални работещи цели. Създадена е в духа и философията на ориентирания към ресурси и решения подход от шведския психиатър Б.Фурман и социалния психолог Т.Ахола.

За кого е предназначен:
-За всеки, който иска да изследва къде се намира в този момент от живота си, да реши къде иска да стигне и как да го направи, използвайки ресурсите на личността си, личната си легенда, групата и контекста си.
-За всеки, който освен лични ползи по пътя към желана промяна в живота си, иска да приложи наученото в сферата, където работи.

Къде и кога ще се състоят групите за персонален ретийминг:

гр.София, ул.Г.С.Раковски 121, офис 7

 

На 14-ти и 15-ти 07.2012г. в гр. София от 10:00 до 17:00ч.


Водещи:
Люба Цанова – психолог, психотерапевт и водещ на групи;

Цена на участие в семинара – 60лв.

Информация и контакти:
Желаещите да участват в семинара, следва да направят заявка за участие, като се свържат с Люба Цанова на телефонен номер 0887 720 117 . Тогава могат да получат отговори на въпросите си, ако имат такива.

Молим Ви да облекчите осъвместяващия ролите на организатор и водещ, като се свържeте по телефона достатъчно рано, за да може да се реагира адекватно на броя на желаещите (зала, работни материали и т.н.)

ЗАПОВЯДАЙТЕ!