Терапевтична група по психодрама

Напоследък сме свидетели на времена, които ни поставят в необичайни обстоятелства-пандемия, преминали скоро избори, много въпроси и колебания. Това показва като под лупа всичко, което сме ние-ресурси, дефицити, затруднения, потенциал и т.н. Емоции и преживявания, които сме таили в себе си, назряват и се усещат много по-ясно и силно.

На фона на всичко това може би сега е най-подходящо и необходимо, не да потискаме себе си отново, а да зачетем преживяванията си, да ги поставим на фокус в живота си, да им обърнем внимание.
Един вариант за това е груповата работа.
Групите по психодрама предлагат възможност за подкрепа, споделеност, разбиране, сигурно и защитено пространство, където да разкрием себе си, да се опознаваме и, при желание, да се променяме.
Тези групи ни срещат с един
интересен, динамичен и всеобхватен психотерапевтичен метод-психодрамата.
Групите по психодрама предлагат и друга среща-с останалите членове на групата и с мен, водещия на групата.
За себе си мога да кажа, че като водещ на приблизително 15 групи, се опитвам да подкрепям участниците в нелекия път на себепознанието, да съм до тях в моменти на осъзнаване, на тъгуване, на поставяне на въпроси с трудни отговори.
А участниците помежду си се стремят, не да се харесват на всяка цена, а да се разберат един друг и да се приемат в своите различия-една нелека задача, която трудно успяваме да изпълним в живота си.
Има различни групи, всяка със специфична групова динамика и с различни групови теми. Не знам какво ще е важно или смислено за предстоящата група. Само знам, че поставяните теми ще са значими за всеки и че ще следвам нуждите на групата, изразени директно или не.
Групата по психодрама предлага и предизвикателство, и пространство, където да се излее напрежението.
Предстои сформиране на нова група. Така че, ако желаете да се присъедините към нея, е нужно да уговорим предварителна среща между мен и Вас. Тя е безплатна и в нея, освен че ще се запознаем лично, ще поговорим за очакванията и нуждите Ви.
Групата ще стартира през месец февруари, 2022г., ще се провежда веднъж месечно в рамките на един уикенд, като общият брой срещи е 12.
Цената е 80 лв. за един уикенд.
Адресът, където се провежда групата е ул. Позитано 144, вх. В, офис 2.
За въпроси или за заявка за предварително среща, можете да звъннете на 0886735585 или да пишете на office@amarna-bg.com.