Събития

Семинар "Петте стълба на нашата психика-Психология и Астрология в едно"

Върху човешкия живот влияние оказват, както нашите нагласи, емоции, мисли, поведение, така и факти, които не зависят от нашата воля. Съчетанието от двете ни определя като характер и като събития, които ни се случват. Именно заради това е необходимо да познаваме себе си добре, както и планетите, под чието влияние сме се родили, за да можем да се възползваме възможно най-пълноценно от основите, които те ни дават.

Група за личен опит по психодрама

Група за личен опит по психодрама Тази група дава възможност за защитено и сигурно пространство, където ще можете: 1. да опознаете себе си и емоционалния си свят 2. да погледнете отстрани начина, по който се държите и мислите 3. да изразите спокойно всяка своя мисъл и идея 4. да развиете умението си да се справяте с ежедневния стрес 5. да разберете как Вашето минало влияе върху настоящето Ви 6. да решите свои актуални проблеми и дилеми...

Семинар "Общуването между мъжете и жените-мисията възможна"

Ефективното общуване не означава само да се разменят подходящи думи. Добрата комуникация има много повече аспекти. Такива са умението ни, не само да слушаме, но и наистина да чуем какво казва другият. Да умеем да изразим себе си без да нараним партньора. Да се уверим, че другият ни е разбрал и че ние сме го разбрали....., както и редица други аспекти, за които ще Ви разкажем в тази група.

Група по психодрама-личен опит

През месец ноември стартираме нова група по психодрама.

Група за личен опит по Психодрама

Личен опит Всяко наше преживяване, всяка изпитана емоция са част от нашия личен опит. Личният опит е важен, защото той ни учи да не повтаряме грешките си, да затвърждаваме добрите си избори, да знаем на какво в себе си можем да разчитаме и на какво не. Затова се твърди, че възрастните хора са мъдри, защото имат богат опит, благодарение на който са научили много за живота, за себе си и за другите.