Събития

Семинар "Петте стълба на нашата психика-Психология и Астрология в едно"

Върху човешкия живот влияние оказват, както нашите нагласи, емоции, мисли, поведение, така и факти, които не зависят от нашата воля. Съчетанието от двете ни определя като характер и като събития, които ни се случват. Именно заради това е необходимо да познаваме себе си добре, както и планетите, под чието влияние сме се родили, за да можем да се възползваме възможно най-пълноценно от основите, които те ни дават.

Група за личен опит по психодрама

Група за личен опит по психодрама Тази група дава възможност за защитено и сигурно пространство, където ще можете: 1. да опознаете себе си и емоционалния си свят 2. да погледнете отстрани начина, по който се държите и мислите 3. да изразите спокойно всяка своя мисъл и идея 4. да развиете умението си да се справяте с ежедневния стрес 5. да разберете как Вашето минало влияе върху настоящето Ви 6. да решите свои актуални проблеми и дилеми...

Семинар "Общуването между мъжете и жените-мисията възможна"

Ефективното общуване не означава само да се разменят подходящи думи. Добрата комуникация има много повече аспекти. Такива са умението ни, не само да слушаме, но и наистина да чуем какво казва другият. Да умеем да изразим себе си без да нараним партньора. Да се уверим, че другият ни е разбрал и че ние сме го разбрали....., както и редица други аспекти, за които ще Ви разкажем в тази група.

Терапевтична група по психодрама

В края на месец февруари ще стартираме нова терапевтична група по психодрама. Точните дати са 26-27.02.2022г.

Група по психодрама-личен опит

През месец ноември стартираме нова група по психодрама.