Събития

Семинар "Подарък за себе си"

Направете подарък сами на себе си! Наближава краят на тази година. Както всяка година вероятно и 2019 е била богата на емоционални, необичайни, ежедневни и всякакви други преживявания. Няма как в края на един период да не се замислим за предстоящия и да не се запитаме как да го направим по-добър и успешен.

Конференция по психодрама 2019г.

На 08.,09.,10.11.2019г. се проведе V Национална конференция по психодрама с тема “Диалозите на психодрамата „тук и сега“-нови прочити на теория, практика и професионална етика.“

Курс "Психотерапия"

Кабинет "Амарна" стартира организирането на нова група за курс "Психотерапия".

Предстоящи събития

Лятото свърши и се надявам, че е оставило приятни спомени след себе си. Дойде есента и започна новата работна година. Ето какви събития предстои да реализираме в следващите месеци:

Арт-техники в психотерапията-град Варна

Kабинет Амарна организира семинар "Арт-техники в психотерапията" за град Варна. Семинарът ще включва кратко теоретично запознаване със спецификите, идеите и начините, по които работи арт терапията. Ще бъдат представени конкретни техники, които могат да служат за изследване и за интервенция на даден психологически проблем. Техниките са подбрани така, че да могат да бъдат използвани в групов и индивидуален формат. Семинарът е подходящ за специалисти в областта на хуманитарните науки, както и за хора, интересуващи се любителски от психология и психотерапия.