Събития

Персонален ретийминг - или как да живея живота, който искам

Какво е персоналния ретийминг: Това е ориентирана към решение програма за лично развитие, чрез която участниците работят за структуриране и следване на индивидуални работещи цели. Създадена е в духа и философията на ориентирания към ресурси и решения подход от шведския психиатър Б.Фурман и социалния психолог Т.Ахола.

Група по психодрама за повишаване на емоционалната интелигентност

Какъв човек считаме за успешен? Обикновено този, който се е реализирал добре професионално, общителен и самоуверен е, има хармоничен личен живот, хората го харесват и е заобиколен от много приятели.

Група по психодрама за емоционална интелигентност

Успехите в живота, независимо дали са в личен, професионален или социален аспект, зависят най-вече от емоционалната интелигентност. Емоционална интелигентност означава да умеем да познаваме, изразяваме и контролираме емоциите си, да ги...

Семинар - Успешното партньорство-как да го постигнем?

Случвало ли Ви се е да полагате всички усилия да срещнете своята половинка в живота, но да не успявате? Или да попадате винаги на едни и същи партньори? Или да намирате някой от противоположния пол за атрактивен, но да не знаете как да подходите спрямо него?

Група по психодрама-личен опит

Тази група дава възможност за защитено и сигурно пространство, където ще можете: да опознаете себе си и емоционалния си свят да погледнете отстрани начина, по който се държите и мислите да изразите спокойно всяка своя мисъл и идея да развиете умението си да се справяте с ежедневния стрес да разберете как Вашето минало влияе върху настоящето Ви да решите свои актуални проблеми и дилеми да преоткриете въображението си и творческото във Вас