Събития

Курс "Психотерапия"

Кабинет "Амарна" стартира организирането на нова група за курс "Психотерапия".

Предстоящи събития

Лятото свърши и се надявам, че е оставило приятни спомени след себе си. Дойде есента и започна новата работна година. Ето какви събития предстои да реализираме в следващите месеци:

Арт-техники в психотерапията-град Варна

Kабинет Амарна организира семинар "Арт-техники в психотерапията" за град Варна. Семинарът ще включва кратко теоретично запознаване със спецификите, идеите и начините, по които работи арт терапията. Ще бъдат представени конкретни техники, които могат да служат за изследване и за интервенция на даден психологически проблем. Техниките са подбрани така, че да могат да бъдат използвани в групов и индивидуален формат. Семинарът е подходящ за специалисти в областта на хуманитарните науки, както и за хора, интересуващи се любителски от психология и психотерапия.

Група по психодрама

Личен опит Всяко наше преживяване, всяка изпитана емоция са част от нашия личен опит. Личният опит е важен, защото той ни учи да не повтаряме грешките си, да затвърждаваме добрите си избори, да знаем на какво в себе си можем да разчитаме и на какво не. Затова се твърди, че възрастните хора са мъдри, защото имат богат опит, благодарение на който са научили много за живота, за себе си и за другите.

Група за тийнейджъри

Ако си на възраст между 13 и 17 години... Ако искаш да запълниш времето си забавно, но и полезно... Ако имаш много въпроси, на които не можеш да намериш отговор...